Splošni pogoji spletne trgovine Kralj so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino Avium naravna kozmetika(v nadaljevanju tudi » trgovina«) upravlja podjetje Simon Kralj s.p., Repnje 17, 1217 Vodice, davčna številka: SI88423042, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec)).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med Avium naravno kozmetiko in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih družbe Simon Kralj s.p..

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih Trgovine Kralj, Simon Kralj s.p, Repnje 17, 1217 Vodice

STROŠEK DOSTAVE

Cena dostave znaša 2€.

BREZPLAČNA DOSTAVA

V kolikor nakup znaša nad 20 € je dostava oz. poštnina brezplačna po celotni Sloveniji.

DOBAVNI ROK

Blago običajno odpošljemo še isti dan oz. v dveh delovnih dneh. Pridržujemo si pravico, da blago izjemoma prispe do kupca v največ sedmih dneh.

KONTAKTI

GSM:070/223 088

Email: info@avium.si

Ponujamo naslednja možna plačila:

-plačilo po predračunu na transakcijski račun trgovca

-plačilo po povzetju oz. prevzemu

-plačilo z Paypal -om